Sigurno putovanje za decu uz Air France

Putovanje sa decom je divno iskustvo i za njih i za roditelje, ali može ujedno biti i veoma naporno i komplikovano. Poseban stres je pustiti decu da sama putuju. Kompanija Air France brine o svojim putnicima svim uzrasta, pa je pored “Air France Kids” aplikacije uvela i “Kids Solo” program.

Šta podrazumeva Kids Solo program?

Jedinstveni program Air France kompanije koji nosi naziv “Kids Solo” obezbeđuje da deca koja putuju sama budu pod stalnim nadzorom, kako osoblja, tako i njihovih roditelja, sve do momenta kada stignu na željenu destinaciju.

Putem aplikacije “Air France”, roditelji će moći da bukiraju karte i menjaju rezervacije, a ujedno i prate let u realnom vremenu, sve od check-ina pa do sletanja. Ove informacije će moći i da podele sa osobom koja dočekuje mališane na odredištu, kao i da razmene fotografije sa osobom koja preuzima dete nakon leta.

Bezbrižna presedanja za mališane

Osoblje Air France-a vodiće računa o najmlađima tokom celog leta. Oni će mlade putnike dočekati još na aerodromu, i sprovoditi ih do njihovih gejtova. Sičan postupak biće ponovljen ukoliko ima nekoliko presedanja, sve dok dete ne preuzme osoba zadužena za njegov doček.

U slučaju presedanja, na aerodromu Šarl de Gol, čekanje će moći da prekrate u specijalizovanim lounge-evima sa knjigama, televizorom, video igricama, stoni fudbalom i besplatnom Wi-Fi uslugom.

Kompanija Air France se nada da će uvedene novine putovanje biti poput dečije igre – zabavno i lagodno, kako za njih, tako i za roditelje.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 13.07.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.