Trčite tako brzo da poletite uz AirFrance

Volite trčanje i oduvek ste maštali o tome da učestvujete u najprestižnijim trkama koje se održavaju širom sveta? AirFrance kompanija donosi dobre vesti za sve ljubitelje ovog sporta. Svim trkačima omogućili su priliku da svoje rezultate podele sa ostalima, ali i da osvoje let do različitih međunarodnih trka. Saznajte na koji način.

Plakat za AirFrance

AirFrance je napravio jedinstvenu internet stranicu www.airfrancerunning.com koja okuplja međunarodnu zajednicu trkača. Ova stranica se sinhronizuje s vašim trkačkim aplikacijama i omogućava vam da svoje rezultate poredite sa drugima. Osim toga, nudi i nekoliko različitih izazova u kojima ćete moći da osvojite pakete “let + broj”.

Osvojite avionske karte do trke svojih snova

AirFrance 2018. godine leti iz svih krajeva sveta na 10 destinacija na kojima se održavaju najprestižnije trke. Od Santjaga de Čile do Njujorka, od Havane do Buenos Ajresa, od Pariza do Venecije, Air France nudi svima koji vole da trče priliku da učestvuju u trci svojih snova.

Kreiranjem naloga na www.airfrancerunning.com svi trkači imaju redovan pristup sportskim aktivnostima kako bi pokušali da osvoje:

  • Paket “let + broj” uz koji trkač dobija let do destinacije trke i učešće u njoj,
  • Trkački broj,
  • Air France Shopping pribor za kupovinu.

AirFrance trcanje izazov

Ko može da učestvuje?

Izazovi su dostupni trkačima svih nivoa iz celog sveta, i pružaju vam mogućnost da učestvujete u nekim od legendarnih trka. Tako su svi učesnici Adidas 10K Paris trke, koja se održala 10. juna, mogli da podele ovaj sportski događaj uz filter Air France Running na Snapchatu, i na taj način pokušaju da osvoje dve karte za duga putovanja.

Ukoliko ste član loyalty programa Flying Blue, registracijom na www.airfrancerunning.com udvostručujete svoje šanse da osvojite neku od nagrada. U isto vreme ćete učestvovati u izazovima koji su na raspoaganju zajednici Air France Running-a, a možete osvojiti i nagrade namenjene članovima Flying Blue programa.

Video materijal koji prati ovu akciju pod sloganom “Trčite tako brzo da poletite” možete pogledati u nastavku:

Ne propustite jedinstvenu priliku da učestvujete u najprestižnijim trkama o kojima ste dugo maštali, a uz to ujedno i obiđete svet!

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 11.06.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.