Uz Air France na Salon čokolade u Parizu

Čokolada je najomiljeniji slatkiš na svetu, jer ne samo da je savršenog ukusa i da svojim ukusom miluje nepce, već i izaziva lučenje endorfina, hromona sreće, pa ne čudi što se kaže da sreća ima ukus čokolade. Ako ste i vi ljubitelji ovog slatkiša onda je pravo mesto za vas Salon čokolade u Parizu koji možete obići uz aktuelnu Air France Oh Lala Deals promociju.

Fontana i Ajfelov toranj u Parizu

Nezaobilazan događaj za sve sladokusce

Čokolada je bez sumnje neodoljivog ukusa. Od 30. oktobra do 3. novembra, u gradu svetlosti biće održan 25. jubilarni Salon čokolade, na kom će izlagati preko 500 učesnika iz 60 država. U ova četiri dana, sve što čokolada može da ponudi, naći će se u paviljonu 4 pariskog sajma Port de Versaj.

Posetioci će imati priliku da uživaju u specijalitetima čuvenih poslastičara, da se dive čokoladnim skulpturama, kao i da vide modnu reviju inspirisanu čokoladom. Takođe, svi koji se odluče da budu deo ovogodišnjeg Sajma čokolade u Parizu, moći će da učestvuju u brojnim radionicama, pa i da odglume čuvenu scenu iz filma “Čokolada”.

Pariz – destinacija za sva godišnja doba

Pariz je poznat kao grad svetlosti, mode, ljubavi i umetnosti, ali bez sumnje i vina i gastronomije, pa ne čudi što je vrlo često izbor mnogih turista. Ovaj deo Francuske, na godišnjem nivou obiđe gotovo 16 miliona ljudi iz svih krajeva sveta.

U Pariz se može ići bilo kad u toku godine i sigurno je da nikada neće biti dosadno. Francuska se ponosi gradom koji ima sjajnu klimu, pa bez obzira na godišnje doba, za Pariz nikada nije suviše kasno ili suviše rano.

Kako do Pariza i najslađih ukusa?

Air France kompanija važi za Ambasadora francuske kuhinje u oblacima, pa ako želite da uživate u jednoj od najboljih kuhinja sveta i pre nego što sletite u Pariz, letovi poznatom avio-kompanijom vam to mogu i omogućiti.

Kako je najbolji način kupovine avio karata kupovina na vreme, dok su na promociji, uz Air France Oh Lala Deals promociju, moguće je kupiti povoljnu povratnu kartu za Pariz iz Beograda po ceni od 169 evra.Promocija traje od 22. avgusta do 5. septembra, a kupljene karte se mogu upotrebiti do 30. juna 2020. godine. U samu akciju je uključeno još 100 destinacija, a za više informacija posetite zvanični sajt Air France-a ili ovlašćene turističke agencije, dok detaljan spisak destinacija možete pronaći klikom na link https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/ohlala_deals.htm.

Autor: Milica Đorđević | Objavljeno: 30.08.2019. | Modifikovano: 26.08.2019.