Uz Air France promociju do svetskih metropola

Već dugo maštate o dalekim destinacijama, ali su visoke cene avionskih karata ono što vas sprečava da se tamo zaputite? Onda će vas sigurno obradovati vest da je kompanija Air France odlučila da izađe u susret svojim putnicima, i ponudi im avionske karte po jedinstvenim promotivnim cenama u okviru svoje OH LALA DEALS promocije.

Šta podrazumeva OH LALA DEALS promocija?

Avio-kompanija Air France u okviru OH LALA DEALS promocije pruža svojim putnicima iz Beograda mogućnost da rezervišu povratne karte do više od 100 gradova širom sveta po promotivnim cenama, a da pritom iskuse najviši nivo usluge i gastronomije, što je karakteristično za ovu kompaniju.

OH LALA DEALS promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra 2018. godine, a karte koje rezervišete i kupite u tom periodu možete iskoristiti od 1. septembra 2018. do 30. juna 2019. godine. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Gde sve možete otputovati po promotivnoj ceni?

Među destinacijama koje su na promociji nalaze se i poznate svetske metropole, a cene karata za neke od njih su sledeće:

  • Njujork već od 479 evra
  • Majami već od 529 evra
  • Rio de Žaneiro već od 599 evra
  • Panama Siti već od 619 evra

Kako je Jelena Banac, Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju izjavila, ova kompanija se godinama unazad trudi da putem svojih promocija poveže Beograd sa celim svetom, i da pritom svojim putnicima pruži vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni.

Potrudili su se da našim putnicima omoguće da posete Njujork – kulturni i poslovni epicentar sveta, Majami – centar sunčane Floride, Rio de Žaneiro – san svih putoholičara i Panama Siti – jedinstven po tome što dodiruje dva okeana.

OH LALA DEALS promocija ima dugačak period putovanja, i karte koje kupite u okviru ove promocije možete iskoristiti sve do kraja juna 2019. Sve informacije o aktuelnoj promociji možete pronaći ovde. Iskoristite ovu jednstvenu priliku, i posetite najatraktivnije svetske gradove uz Air France.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 29.08.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.