Uz Air France putovanje postaje dečija igra

Kompanija Air France vodi računa o svim svojim putnicima, pa izuzetak nisu ni najmlađi. Imajući u vidu da putovanje sa decom zna da bude stresno i naporno, Air France je uvela niz novina s ciljem da deci omogući prijatno i zabavno iskustvo u avionu, a roditeljima olakša putovanje.

Sigurnost i zabava za najmlađe

Svake godine čak 1 400 000 mališana leti Air France-om, pa je zadatak ove kompanije da konstantno inovira svoju ponudu uz dva osnovna cilja:

  1. Da deca lete sigurno
  2. Da deca lete u atmosferi praznične zabave

Kako bi deci omogućili jedinstveno iskustvo letenja, a ujedno ostvarili navedene ciljeve, avio-kompanija je olakšala putovanje i njima i njihovim roditeljima. Od trenutka kada rezervišu karte do trenutka kada se vrate kući, oni mogu koristiti aplikacije “Air France” i “Air France Kids”.

Šta podrazumeva “Air France Kids” aplikacija?

U zavisnosti od uzrasta, sva deca na letu dobijaju svoj paketić za igru u okviru kog se nalazi:

  • 6 zabavnih lekcija iz meditacije na četiri jezika
  • mađioničarski set na dugolinijskim letovima (uz asistenciju Air France stjuarta, koji je takođe mađioničar, deca će iz svog sedišta trikovima zadiviti roditelje)
  • mališani uzrasta od 3 do 8 godina na dugolinijskim letovima dobijaju i bojanke i olovke, antistres balon i figurice životinja, a “Air France Kids” aplikacija omogućava da dečiji crteži “ožive” u 3D.

Bebama su namenjeni posebni putni setovi sa portiklom, plišanom igračkom, kašičicom, pelenama, vlažnim maramicama i kremama. Kako se igračke vaše dece ne bi zagubile tokom leta, svaka igračka koja se unosi u avion dobiće oznaku “Moj meda” na kojo će pisati ko im je vlasnik i na kom su letu.

Mališanima uzrasta od 6 meseci do 2 godine obezbeđeni su posebni obroci koji su napravljeni tako da budu zdravi, sa organskim namirnicama, koji su ujedno zabavno servirani i jednostavni za poneti.

Aplikacije je moguće preuzeti sa App Store-a i Google Play-a, a sva dodatna uputstva se mogu naći na www.airfrance.fr.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 10.07.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.