Air France poklanja popuste za letove iz Srbije

Let do željene destinacije je uvek značajna stavka u budžetu, stoga Air France svojim putnicima poklanja popuste za putovanja do 31. marta 2020. godine. Sve putnike, bilo one zaboravne koji su se u osvit leta setili da kupe avio karte za letovanje ili one unapred spremne koji novogodišnje putovanje planiraju još u maju, nova promocija Air France-a veoma raduje jer je idealna prilika da obezbede sebi povoljne avionske karte i još komfornije putovanje uz Air France.

Još jedna promocija Air France-a – popusti za sve putnike

Air France je poznata avio-kompanija koja svojim putnicima obezbeđuje brojne promocije, pa pored Air France promocije za putovanja tokom cele godine, ova francuska avio-kompanija je za svoje verne putnike spremila još jedan neverovatan ustupak.

Prvih 200 putnika iz Srbije koji u periodu od 16. maja do 17. jula preko Air France sajta kupe kartu za neki dugolinijski ili srednjelinijski let Air France-a ili KLM-a dobiće popust. U zavisnosti od toga u koju kategoriju spada kupljena karta, popusti su od 5900 dinara, odnosno 3535 dinara.

Do popusta nikada nije bilo lakše doći. Sve što putnici treba da urade kako bi ostvarili popust jeste da izaberu let na sajtu Air France-a, uplatu izvrše kreditnom karticom i ukucaju kod za popust tokom popunjavanja ličnih podataka.

Za koje letove se dobijaju popusti?

Kako bi važio popust od 5900 dinara za dugolinijske, odnosno interkontinentalne letove, treba izabrati let čija cena prelazi 17690 dinara. Za popust od 3535 dinara neophodno je rezervisati kartu za let srednje dužine (u okviru Evrope i Severne Afrike) čija je cena viša od 5900 dinara.

Popusti u obe kategorije važe za prvih 200 putnika, stoga budite brzi, a avio-karte se mogu iskoristiti od 17. maja 2019. do 31. marta 2020. godine, što je dugačak period kada možete isplanirati različite vrste putovanja, od letovanja, preko zimovanja, do jesenjih i prolećnih odmora.

Uz novu promociju Air France-a, oni koji u poslednjem trenutku biraju destinaciju za leto imaju pravu priliku da Grčku zamene Marokom ili Azurnom obalom, dok oni što unapred planiraju zimska egzotična putovanja mogu početi da se raspituju o lepotama Dominikanske Republike ili Kube.

Za dodatne informacije, posetite sajt Air France-a ovde.

Autor: Milica | Objavljeno: 21.05.2019. | Modifikovano: 21.05.2019.