Za potpuni užitak na Zlatiboru – Vip Casa Club

Jedan od prvih sinonima kad nam na pamet padne zimovanje jeste planina Zlatibor, koji je ujedno i jedna od najvećih turističkih atrakcija Srbije. Takođe, kada pomislite na zimovanje mislite i na sneg, skijaške staze, vatru u kaminu, šolju tople čokolade ili čašu kuvanog vina, vunene čarape, gozbe, ušuškanost, novogodišnje i božićne praznike. 

Svi mi želimo da se malo više opustimo za vreme odmora i obično tada najviše zahtevamo luksuz. A kad smo kod sinonima, znate li šta je sinonim za luskuz? Odgovor je prost, apartmani VIP Casa Club.

terasa sa pogledom na Zlatibor

VIP smeštaj na Zlatiboru

Šta to VIP Casa Club ima da ponudi i što je čini vrhunskim smeštajem na Zlatiboru? Najpre, ima luksuzan smeštaj – standardne, premium, premium duplex, lux i vip apartmane raspoređene u pet vila: Jela, Pahulja, Vina, Iskra i Harizma.

Svaki od apartmana je u potpunosti opremljen za vaš užitak. Svaki apartman ima dnevni boravak, spavaću sobu, terasu i kupatilo. Duplex, lux i vip apartmani imaju veći broj spavaćih soba i kapacitet za 6 osoba (4 odraslih i dvoje dece do 12 godina).

Ostatak ponude podrazumeva besplatan wifi, TV sa kablovskom televizijom od preko sto kanala, etažno grejanje, opremljena kuhinja za vaše kuvarske eksperimente, lift, opremljen parking sa video nadzorom… Svakog trećeg dana dobijate čiste peškire, a svakog šestog dana se menja posteljina. U cenu samo nije uključena boravišna taksa i osiguranje gostiju koje se plaća naknadno.

Bonus uz sve to je fenomenalan pogled na zlatiborske bregove koji se pruža sa prozora vašeg smeštaja. Svaka od vila ima odličnu lokaciju i blizu je najvećim turističkim atrakcijama Zlatibora.

Zlatibor bazen, spa i wellness centar

Od dodatnog sadržaja izdvaja se bazen i spa centar Vip Casa. Bazen ima dužinu od 20 metara, a dubinu od jednog i po metra. Pored bazena se nalaze ležaljke na kojima se možete odmoriti od plivanja i popiti neko piće iz bara.

Spa centar ima raznovrsnu ponudu, možete birati na koji način ćete se sasvim opustiti. Tu su Bio sauna sa zidom od himalajske soli, finska suva sauna, tursko kupatilo (Hamam), 3 sobe za masažu i dva đakuzija. U spa centru VIP Casa Club-a pri ulasku dobijate peškir, bade mantil, papuče, fen, kao i ključić od individualnog ormarića.

Bez obzira na atmosferske uslove na Zlatiboru, još jedan način da se prepustite čulima i dobijete energiju i elan jeste da posetite Wellness cenar VIP Casa Club-a. Ponuda obuhvata veliki broj masaža, kao što su masaža lica, masaže tela sa pilingom, sa buterima, sa uljima, sa pakovanjem i tople masaže; a tu su i razni tretmani za telo, za sportiste, tretmani protiv celulita, tretmani za stopala, za oblikovanje stomaka. Stručni kadar ima za cilj samo to da vam ulepša boravak na Zlatiboru i bude vam u potpunosti na usluzi.

Teretana – vežbajte na Zlatiboru

Nekima je opuštanje masaža, a neki se najbolje osećaju nakon uspešnog treninga. Čak ni odmor ne predstavlja izgovor da se zapostavi fizički izgled. Upravo iz tog razloga, VIP Casa Club u svojoj ponudi ima veoma dobro opremljenu teretanu u kojoj možete odraditi skoro svaki tip treninga.

Teretana je opremljena najsavremenijim PRECOR spravama za vežbanje, a u to spadaju: kardio oprema, simulator nordijskog trčanja, trake za trčanje, strength oprema, spining, tegovi i ostale rekvizite i sprave za razvoj snage. 

Ako, pak, nemate dovoljno motivacije da naterate sebe da vežbate, ili naprosto želite da vam neko drugi pokazuje vežbe i posmatra da li ih pravilno izvodite, imate i mogućnost da iznajmite personalnog trenera.

Vinarija-restoran za ljubitelje hrane i vina 

Od svih dodatnih sadržaja VIP Casa Club-a, posetiocima se definitivno najviše dopada Casa de Vinos – restoran-vinarija. Iako možda na prvi pogled izgleda kao i svaki drugi restoran, ono što ga razlikuje jeste koncept da svaki mesec ima svoju tematiku, tj. svaki mesec je posvećen tradicionalnoj hrani i vinu određene države – 12 meseci znači da se u ponudi nalazi 12 različitih kuhinja: japanska, indijska, američka, španska, francuska, turska i druge.

Nepcima ćete doživeti put oko sveta, a da se niste pomerili iz prostorije.VIP Casa Club se zaista izdvaja po svojoj usluzi i kvalitetu. U istom imate ušuškanost doma, koja je neophodna da bismo se osetili dovoljno opušteno u nekom prostoru, ali istovremeno nudi i luksuz, koji je tu da vas još više razmazi. Istina, nikad nije bolje vreme da budete razmaženi i pravi hedonisti nego na zimovanju.

Autor: dragan antic | Objavljeno: 26.11.2019. | Modifikovano: 26.11.2019.