LUX
1.000din/noćenje po osobi
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 6 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 24
Zakup celog objekta ili zasebnih smeštajnih jedinica

Vila Ivanović je luksuzna vila izgrađena u tipično planinskom stilu. Vila se nalazi u samom centru Golije pored crkve. Udaljena od Raške i Novog Pazara 33km a od Ivanjice 55km. Mesto Odvraćenica.

Predivna Vila Ivanović sa predivnim etno restoranom koji će Vas oduševiti ne samo svojim kulinarskim kvalitetima već i onome što krasi ovu planinu a to su ljubazni domaćini.

Vila Ivanović se sastoji iz 8 apartmana tipa trokrevetna i četvorokrevetna. Većina apartmana u svom sastavu imaju i kuhinju dok svaki sadrži TV LCD, kupatilo, grejanje, kablovsku i internet. Apartmani su građeni u modernom planinskom stilu i ne odskaču od prirode koja je predivna u ovom delu Golije. Pogodan za decu jer se vila nalazi u mirnom kraju planine. Mir i tišina je jedino što će te čuti. Pravo mesto za vaš odmor. U sklopu samog objekta se nalazi i mini SPA centar. Objekat sadrži sopstveni parking koji je zagarantovan svakom gostu. parking koji je pod video nadzorom 24h.

Doživite Vaš odmor u pravom smislu te reči u vili Ivanović. Mesto gde se svi problemi zaboravljaju a mir i tišina postaju sastavni deo Vašeg života.

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Vila Ivanović