Najpoznatiji striptiz klubovi u Evropi

Za umetnost plesa kakav je striptiz Evropa predstavlja naročito popularnu destinaciju za dame i gospodu iz celog sveta. Striptiz u Evropi nije deo svojevrsne javne tajne, kao u ostatku sveta, već se striptiz smatra cenjenom i vrlo atraktivnom veštinom, za kojom luduju muškarci celog sveta.

Najpoznatiji striptiz klubovi u Evropi su često skriveni, ali ukoliko se malo potrudite i istražite, naići ćete na gradove u kojima ćete verovatno doživeti noć svog života. Da ne biste puno lutali, predstavljamo vam 9 fantastičnih destinacija na kojima imate priliku da upoznate najatraktivnije plesačice, zbog kojih nećete poželeti nikad da napustite Evropu.

Senka devojke koja igra oko šipke

Evropske šampanjac žurke – ovako funkcionišu striptiz klubovi 

Kada su u pitanju striptiz klubovi Evropa je svoje organizovala tako da funkcionišu po takozvanom Šampanjac principu. Ukoliko niste upoznati sa ovim načinom plaćanja striptiz usluga – vreme je da pre odlaska u evropski striptiz klub, odvojite trenutak i naučite šta vas čeka po ulasku.

Kako bi se izbegli potencijalne probleme sa škrtim klijentima ili bacanje po podu uz priču da se nema para – umešno osoblje striptiz klubova u Evropi usluge čašćavanja pićem, plesa u krilu ili krupnijih vragolija naplaćuje unapred

Čim uđete u neki evropski striptiz klub, odnosno, čim vas „ošacuje” neka dama (ili nekoliko njih), prići će vam i nasmejani konobar uz pitanje šta ćete piti (svi zajedno). Pića na ovakvim mestima su veoma skupa, a striptizete neretko naručuju piće koje ume da bude i do pet puta skuplje od uobičajenog. Obično postoji pravilo šta biraju za prvo piće. 

Devojke u striptiz klubovima nisu obavezno i prostitutke

Iako će neko u striptiz klub poći sa uverenjem da će tamo lako naći damu za celu noć – striptiz klubovi u Evropi ne funkcionišu tako. Osim ako ne naglasite da biste želeli „ceo paket usluga” (i to u baru gde devojke i to rade) – u striptiz klubu možete dobiti isključivo pogled na zanosnu ženu – bez dozvole da joj dotaknete centimetar kože. 

Pre odlaska u klub, trebalo bi da znate da:

  • Striptizete u Evropi su uglavnom devojke koje imaju svoju porodicu. Neke su školovane i izgledaju kao obične devojke
  • Najčešće vole ples ili su se bavile baletom, pa usled želje da zarade – počnu da rade u striptiz klubu
  • Evropa striptizete dobro plaća, i većina njih voli to što pleše u striptiz klubu, i svoj posao smatra poštenim
  • Striptizete su fizički aktivne devojke. Redovno idu u teretanu i bave se sportom kako bi svoje telo održale u odličnoj formi

Evropska striptiz prestonica – Engleski Temptation After Dark

Najpoznatiji striptiz klubovi u Evropi osnovani su u Engleskoj, koja je poznata kao prestonica striptiza. Na mesto odakle su narodi pre više vekova bežali zbog bluda – sada se vraćaju tražeći nesputanu zabavu oličenu u ženskom telu. 

Teško je izabrati najbolji striptiz klub u Engleskoj, jer se bar njih sto izdvaja po ocenama. Vama je svakako savet da počnete od planetarno poznatog kluba u Bristolu – Tempation, koji posluje u okviru lanca sličnih, striptiz klubova, pod nazivom After Dark.

Kako je Britanija veoma ekskluzivna destinacija, sa izrazito visokim cenama, ni telesna uživanja na ovakvim mestima nisu za one sa plićim džepom. S toga ne čudi činjenica da mnogi, vodeći američki biznismeni i estradni umetnici svoje sate provode u engleskim barovima za ples u krilu – kako ih još nazivaju.

Stripe club Relax u Hamburgu – divlji provod u Nemačkoj

Ako ste u potrazi za kvalitetnim i nesputanim odmorom u Nemačkoj, dobro je zaputiti se put Hamburga na jedinstveni ženski striptiz doživljaj. Iako nije poznat ni kao Evropska, a ni Nemačka prestonica zabave – Hamburg je grad u kome su smešteni najbolji striptiz klubovi u Evropi

Za odlazak u neki od njih se odlučuje i najfinija klijentela, ozbiljnog i poslovnog sveta, koje odmah na aerodromu kupi privatni automobil i odvozi na mesto nesputanog provoda. 

Evropa striptiz klubove brendira kao mesta na kojima se konzumiraju najkvalitetnije, kubanske cigare i gde plešu najatraktivnije Evropljanke, pa striptiz Club Relax nije izuzetak. Striptiz ples izvode slovenske striptizete, koje su došle u ovaj grad tražeći slobodu da se bave onim što najviše vole. 

Ženski striptiz u Italiji izvode zvezde filmova za odrasle

Odmah ispod Nemačke, po broju striptiz klubova je Italija, sa malo drugačijim konceptom zabave i plaćanja. Najpoznatiji striptiz klubovi u Italiji će vam za pogled na zgodne i vatrene italijanke naplatiti kroz piće.

Zato se striptiz klubovi u Italiji trude da njihove privatne tačke budu filmske – ugošćavajući najpoznatije italijanske zvezde filmova za odrasle. Italijanski striptiz klubovi su poznati po tome što su mnogo seksualniji nego ostali striptiz klubovi u Evropi.

Playhouse striptiz klub – Poljske striptizete će vas razmaziti

Niste bili u striptiz klubu, i ne znate šta je prava egzotična zabava u Evropi dok vas put ne nanese u glavni grad Poljske – Varšavu. Od jednog odlaska u striptiz Club Playhouse, i pogleda na najlepše slovenske striptizete – promeniće vam se poimanje termina “igraonica”

Playhouse klub striptiz nudi u tri nivoa zabave – na tri sprata napravljena samo za ugađanje najmračnijim i najtajnijim željama. U klubu je moguće dobiti i muški striptiz, a burleska se takođe izvodi na jedan od boljih načina, sličnom onome u Parizu.

Poljaci ozbiljno shvataju potrebu za telesnim uživanjem pa su svoj najpoznatiji striptiz klub podelili na tri sprata, shodno željama koje vas te večeri ponesu. Bilo da te raspoloženje vodi ka nečem vrlo konkretnom ili samo želiš da uživaš u plesu zgodnih striptizeta – osoblje će se potruditi da ti skine zvezdu sa neba, ne bi li došao ponovo. 

striptiz klubovi

Raskalašno grčko veče – Lido palace strip club

To što je Grčka zapala u ekonomsku krizu ne znači da je zaboravila kako da se zabavlja. Naprotiv, još je očitiji trud i rad na tome da se zadrže gosti, a to se najpre vidi u sferi zadovoljavanja skrivenih ljudskih potreba. Kombinacija ekstravagantnog i elegantnog prostora kojim raspolaže klub striptiz upotpunjuje intrigantnim svetlosnim motivima. 

U striptiz klubu kao što je palata Lido vrlo lako možete naći ženu svog života; ali i muškarca – bitno je samo da im unapred naglasite vaše želje. Ukoliko se prepustite egzotičnom pogledu i preterate sa alkoholom – ne brinite. Striptiz klubovi u Evropi imaju privatnu taksi službu koju možete koristiti čak iako odlučite sami da odete kući. 

Skandinavska zimska idila – striptiz Club Kino u Stokholmu

Sve što bi probrana klijentela želela od urbanog i bogatog grada kao što je Stokholm – dobija u odajama strip kluba pod nazivom Kino. Između stolova od punog drveta i udobnih fotelja iz kojih možete posmatrati šou, šetaju se nesvakidašnji lepe i neobične švedske striptizete, od čije visine i plavih očiju vam se, možda, zavrti u glavi. 

Striptiz Club Kino, za nešto intimiji užitak, ima u ponudi 10 VIP apartmana, zamišljenih tako da ugađaju vašem raspoloženju – od odabira muzike, pa do boje osvetljenja u njima. Strip klub raspolaže i đakuzijima, ako se ne plašite da se okvasite. Svakako ćete uživati.

Le Crazy Horse – Burlesque u Gradu svetlosti

Legendarni evropski striptiz klub koji zabavlja posetioce željne nešto slobodnijeg odmora još od 1951. svake večeri radi kao da sutra ne postoji. Više od 800 glamuroznih i drskih pariskih striptizeta je uvek spremno da svojoj klijenteli pokaže zašto su evropske striptizete najbolje na svetu. 

Umetnost i moda upotpunjuju kabaretske nastupe atraktivnih plesačica burleske, po kojima je Pariz poznat. Zaljubićete se u najpoznatiji pariski striptiz klub, i njegove prelepe plesačice koje vas začikavaju i iskušavaju da im priđete. Klub je poznat i po tome što s vremena na vreme ugošćava najpoznatije plesačice burleske, za čije se nastupe u celom svetu traži karta više.

Exzess striptiz klub u Beču – nikad lakše do ekcesa

Otmeni klub krcat damama koje imaju samo jednu želju – da ti Beč ostane u najlepšem sećanju. Zavali se u udobne, somotne fotelje i kroz dim ekskluzivnih cigarilosa posmatraj toples striptiz vanredno privlačnih striptizeta. Još jedno iznenađenje koje te čeka u klubu (ukoliko je to moguće) su razumne, skoro niske cene, uzevši u obzir da su ti se snovi ispunjavaju

4Play Lounge Gentlemen’s Club – striptiz vatrenih mađarica

Ako ste u potrazi za mestom koje okuplja najatraktivnije devojke striptizete iz svih delova Evrope, sa naglaskom na Istočnu Evropu i slovenske striptizete – bićete dobrodošli u ovaj mađarski striptiz klub. 

Prvo čime će te oduševti ovaj stiptiz klub u Mađarskoj je enterijer. Ipak, monumentalne, gipsane galerije i široki, polukružni separei učiniće se nebitnim kada priđe prva mlada Mađarica ili Slovenka, koja će vašu pažnju u ostatku večeri.

Ako izuzetno opuštena atmosfera, uslužne domaćice sa neverovatnim, istreniranim telima, transparentne cene i besplatne taksi usluge ne budu dovoljne da se ponovo vratite ovom, malom mađarskom dragulju, koje striptiz Evropa velikodušno nudi – dobro rarmislite da li ste uopšte zainteresovani za ovakav tip razonode.

Ako uzmemo u obzir prosečnu platu u Srbiji i prosečno primanje jedne striptizete, bilo u Beogradu ili u nekoj Evropskoj državi – shvatili bismo zašto je tako unosno baviti se striptizom. Bilo da ste žena ili muškarac – striptiz klubovi u Evropi su vrsta zabave koju morate priuštiti sebi, barem jednom u životu. Jedino je “problem” što to neće biti i poslednji put.

Autor: Anica Petković | Objavljeno: 19.07.2019. | Modifikovano: 23.08.2019.