Šta vas očekuje na 42. Sajmu turizma?

42. Međunarodni beogradski sajam turizma održaće se na Beogradskom sajmu od 20. do 23. februara. Na jednoj od najuspešnijih manifestacija ne samo u zemlji, već i regionu, ponudu će predstaviti 900 izlagača iz više od 40 zemalja, sa popustima i do 50%.

stvari za putovanje

Koje destinacije će najviše privući turiste?

Pored standardnih ponuda za first minute letovanja 2020, ove godine se posebno izdvajaju daleke i egzotične destinacije. 

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, a saveti za boravak u ovoj drevnoj zemlji će vam olakšati i ulepšati odmor, ako se opredelite za ovu destinaciju. 

Egzotiku prošlih vremena donosi nam Kuba, koja se vraća na sajam posle kratkog odsustva.
Iz daleka stiže i magična Šri Lanka – dom srećnih ljudi i životinja. Za one u potrazi za veličanstvenim zalascima i netaknutom prirodom, predstaviće se i Kenija.

Zašto posetiti Sajam turizma? 

Najbolje vreme za uplatu letovanja je upravo Sajam turizma. Posetioci imaju izbor između sjajnih destinacija, a popusti se kreću od 5 do 50%, uz mogućnost da deca letuju besplatno!

Pod sloganom “Put pod noge”, Sajam poziva da izaberemo atraktivne destinacije, olakšavajući nam ceo proces organizacije puta  uz first minute popuste koje možemo ostvariti. 

Cene ulaznica 

Pojedinačna ulaznica iznosi 400 rsd, porodična (roditelji sa decom starosti do 16 godina) 800 rsd, a grupna 300 rsd.

Ne propustite priliku da ugrabite najbolje ponude i upoznate se sa nekim od najlepših destinacija na svetu!

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 19.02.2020. | Modifikovano: 19.02.2020.