Etno sela u Srbiji

Potražite beg od vrućine i gradske vreve u nekom od etno sela kojim naša zemlja obiluje! Seoska domaćinstva ili etno sela u Srbiji nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost da rezervišite vaš odmor u etno selu po izboru i uživajte u domaćoj kuhinji i narodnoj tradiciji, jer svaki restoran na ovakvim lokacijama odiše upravo rustičnom i autentičnom atmosferom naše istorije.

Pretraga

Destinacija

  Tip putovanja

  Vrsta smeštaja

  Zakup

  Dodaci

  oznake

  Etno selo Bogut

  ETNO SELO BOGUT u neposrednoj blizini Doline jorgovana, u selu Bogutovac, na nadmorskoj visini od oko 500 metara, izgrađene su…

  KONTAKTIRAJTE
  12€/noćenje

  Domaćinstvo Ognjište – Milja Obradović

  Domaćinstvo Obradovića nalazi se u selu Podbukovi na 23. kilometru od Valjeva i 5 km od Divčibara. Nalazi se pored…

  KONTAKTIRAJTE
  10€/noćenje

  Etno selo Sunčana Reka

  Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji…

  KONTAKTIRAJTE
  2.100,00din/ po osobi
  PET FRIENDLY

  Etno domaćinstvo Pavlovića konaci

  Porodica Pavlović iz Pšanika kod Kotraže, odnedavno je vrata svog domaćinstva otvorila za goste koji žele da svoj odmor provedu…

  • Salaš i seosko domaćinstvo
  • Guča
  KONTAKTIRAJTE
  2.000,00din/prenoćište za dve osobe

  Etno selo Pobori

  Planinske staze i Budvanske plaže   Samo rezervacije bez uplate depozita. U sklpu cene aranžmana Etno sela Pobori nudi dečije…

  Kedar selo Goč

  Kedar selo Goč je nova turistička ponuda na ekološkoj mapi Srbije. Duh nove planinske energije. Pozicionirano je na planini Goč,…

  • Salaš i seosko domaćinstvo
  • Goč

  Upoznajte se sa ponudom najlepših etno sela u Srbiji

  Etno sela u Srbiji su pravi izbor za avanturiste i sve koji vole šetnje po prirodi. Mnoga od njih u okviru svog seoskog kompleksa poseduju i po nekoliko stotina godina stare vajate, tradicionalne drvene kuće, a zajednička osobina im je netaknuta priroda, šuma, potočići i zanimljive pešačke staze.

  Za one koji žele da za vikend pobegnu od gradske gužve, Putuj Sigurno nudi priliku da rezervišete smeštaj i odaberete etno selo poput Gostoljublja, Divljakovca, Moravskih Konaka, Tiganjice, ali i mnogih drugih “muzeja na otvorenom”.

  Pronađite autentične seoske kuće i doživite jedinstveni smiraj koji nudi odmor van grada. Uz to, upoznajte se i sa našom bogatom tradicijom. 

  Rezervišite najlepši etno smeštaj uz Putuj Sigurno

  Uz adekvatan etno smeštaj, dobićete priliku da sa prijateljima ili porodicom uživate u svim prirodnim atrakcijama kojima obiluju najbolja etno sela u Srbiji! 

  Putuj Sigurno obezbedio vam je idealna etno naselja za smeštaj, sagrađena na temeljima autohtonih, starih kuća, i specijalne pogodnosti za uživanje u restoranima domaće kuhinje.

  Noćenje u brvnarama od kamena i drveta vratiće vas u davno prošla vremena, ali ih Putuj Sigurno prilagođava potrebama svakog modernog turiste!