Etno sela u Srbiji

Potražite beg od vrućine i gradske vreve u nekom od etno sela kojim naša zemlja obiluje! Seoska domaćinstva ili etno sela u Srbiji nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost da rezervišite vaš odmor u etno selu po izboru i uživajte u domaćoj kuhinji i narodnoj tradiciji, jer svaki restoran na ovakvim lokacijama odiše upravo rustičnom i autentičnom atmosferom naše istorije.

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Etno selo Bogut

ETNO SELO BOGUT u neposrednoj blizini Doline jorgovana, u selu Bogutovac, na nadmorskoj visini od oko 500 metara, izgrađene su…

KONTAKTIRAJTE
12€/noćenje

Domaćinstvo Ognjište – Milja Obradović

Domaćinstvo Obradovića nalazi se u selu Podbukovi na 23. kilometru od Valjeva i 5 km od Divčibara. Nalazi se pored…

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Upoznajte se sa ponudom najlepših etno sela u Srbiji

Etno sela u Srbiji su pravi izbor za avanturiste i sve koji vole šetnje po prirodi. Mnoga od njih u okviru svog seoskog kompleksa poseduju i po nekoliko stotina godina stare vajate, tradicionalne drvene kuće, a zajednička osobina im je netaknuta priroda, šuma, potočići i zanimljive pešačke staze.

Za one koji žele da za vikend pobegnu od gradske gužve, Putuj Sigurno nudi priliku da rezervišete smeštaj i odaberete etno selo poput Gostoljublja, Divljakovca, Moravskih Konaka, Tiganjice, ali i mnogih drugih “muzeja na otvorenom”.

Pronađite autentične seoske kuće i doživite jedinstveni smiraj koji nudi odmor van grada. Uz to, upoznajte se i sa našom bogatom tradicijom. 

Rezervišite najlepši etno smeštaj uz Putuj Sigurno

Uz adekvatan etno smeštaj, dobićete priliku da sa prijateljima ili porodicom uživate u svim prirodnim atrakcijama kojima obiluju najbolja etno sela u Srbiji! 

Putuj Sigurno obezbedio vam je idealna etno naselja za smeštaj, sagrađena na temeljima autohtonih, starih kuća, i specijalne pogodnosti za uživanje u restoranima domaće kuhinje.

Noćenje u brvnarama od kamena i drveta vratiće vas u davno prošla vremena, ali ih Putuj Sigurno prilagođava potrebama svakog modernog turiste!