Etno sela u Srbiji

Potražite beg od vrućine i gradske vreve u nekom od etno sela kojim naša zemlja obiluje! Seoska domaćinstva ili etno sela u Srbiji nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost da rezervišite vaš odmor u etno selu po izboru i uživajte u domaćoj kuhinji i narodnoj tradiciji, samostalno, sa prijateljima ili porodicom!

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.

Upoznajte se sa ponudom najlepših etno sela u Srbiji

Etno sela u Srbiji su pravi izbor za avanturiste i sve koji vole šetnje po prirodi. Mnoga etno sela Srbije u okviru svog seoskog kompleksa poseduju i po nekoliko stotina godina stare vajate, tradicionalne drvene kuće, a zajednička osobina im je netaknuta priroda, šuma, potočići i zanimljive pešačke staze.

Za one koji žele da za vikend pobegnu od gradske gužve, Putuj Sigurno nudi priliku da rezervišete smeštaj u nekim od omiljenih etno sela poput Gostoljublja, Divljakovca, Moravskih Konaka, Tiganjice, ali i mnogih drugih “muzeja na otvorenom”.

Rezervišite najlepši etno smeštaj – brzo i lako uz Putuj Sigurno

Uz adekvatan etno smeštaj, dobićete priliku da sa prijateljima ili porodicom uživate u svim prirodnim atrakcijama kojima obiluju najbolja etno sela u Srbiji! 

Putuj Sigurno obezbedio vam je idealna etno naselja za smeštaj, sagrađena na temeljima autohtonih, starih kuća, i specijalne pogodnosti za uživanje u restoranima domaće kuhinje.

Noćenje u brvnarama od kamena i drveta vratiće vas u davno prošla vremena, ali ih Putuj Sigurno prilagođava potrebama svakog modernog turiste!