Etno sela u Srbiji

Potražite beg od vrućine i gradske vreve u nekom od etno sela kojim naša zemlja obiluje! Seoska domaćinstva ili etno sela u Srbiji nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost da rezervišite vaš odmor u etno selu po izboru i uživajte u domaćoj kuhinji i narodnoj tradiciji, jer svaki restoran na ovakvim lokacijama odiše upravo rustičnom i autentičnom atmosferom naše istorije.

Pretraga

Destinacija

  Tip putovanja

  Vrsta smeštaja

  Zakup

  Dodaci

  oznake

  Etno selo Bogut

  ETNO SELO BOGUT u neposrednoj blizini Doline jorgovana, u selu Bogutovac, na nadmorskoj visini od oko 500 metara, izgrađene su…

  KONTAKTIRAJTE
  12€/noćenje

  Etno selo Sunčana Reka

  Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji…

  KONTAKTIRAJTE
  2.100,00din/ po osobi
  PET FRIENDLY

  Etno park Avlija

  Etno park sastoji se iz više celina, a u prvom delu Avlije nalaze se: Etno restoran „Lazareva Krčma“ u zatvorenom…

  KONTAKTIRAJTE
  11250,00,0000,00 din/najam
  LAST MINUTE

  Seosko domaćinstvo Rođak sa sela

  U blizini planine Divčibare nalazi se seosko domaćinstvo Rođak sa sela. U blizini je Banja Vrujci, Lepenica, manastir Ribnica, banja…

  KONTAKTIRAJTE
  1.000,00 din/ polupansion
  VAUČER

  Seosko turističko domaćinstvo Vladanka Aleksić

  Ako je rakija pravi brend Srbije, onda je destilerija Aleksić zasigurno jedan od njenih najpoznatijih proizvođača. A sve je počelo…

  • Salaš i seosko domaćinstvo
  • Knić
  KONTAKTIRAJTE
  8€/noćenje

  Kedar selo Goč

  Kedar selo Goč je nova turistička ponuda na ekološkoj mapi Srbije. Duh nove planinske energije. Pozicionirano je na planini Goč,…

  • Salaš i seosko domaćinstvo
  • Goč

  Upoznajte se sa ponudom najlepših etno sela u Srbiji

  Etno sela u Srbiji su pravi izbor za avanturiste i sve koji vole šetnje po prirodi. Mnoga od njih u okviru svog seoskog kompleksa poseduju i po nekoliko stotina godina stare vajate, tradicionalne drvene kuće, a zajednička osobina im je netaknuta priroda, šuma, potočići i zanimljive pešačke staze.

  Za one koji žele da za vikend pobegnu od gradske gužve, Putuj Sigurno nudi priliku da rezervišete smeštaj i odaberete etno selo poput Gostoljublja, Divljakovca, Moravskih Konaka, Tiganjice, ali i mnogih drugih “muzeja na otvorenom”.

  Pronađite autentične seoske kuće i doživite jedinstveni smiraj koji nudi odmor van grada. Uz to, upoznajte se i sa našom bogatom tradicijom. 

  Rezervišite najlepši etno smeštaj uz Putuj Sigurno

  Uz adekvatan etno smeštaj, dobićete priliku da sa prijateljima ili porodicom uživate u svim prirodnim atrakcijama kojima obiluju najbolja etno sela u Srbiji! 

  Putuj Sigurno obezbedio vam je idealna etno naselja za smeštaj, sagrađena na temeljima autohtonih, starih kuća, i specijalne pogodnosti za uživanje u restoranima domaće kuhinje.

  Noćenje u brvnarama od kamena i drveta vratiće vas u davno prošla vremena, ali ih Putuj Sigurno prilagođava potrebama svakog modernog turiste!