Besplatan upit za putovanje

Koristite besplatan pretraživač ili pošaljite UPIT.

Brzo, lako i još važnije: besplatno pošaljite upit za putovanje izabranim turističkim agencijama. Na jednostavan način izaberite jednu ili više turističkih agencija sa liste koju ćete pronaći na našoj platformi, i pošaljite im upit sa specifikacijama Vaših potreba, na osnovu kojih dobijate konkretnu ponudu za putovanje koja odgovara kriterijumima navedenim u upitu. Potrebno je manje od 60 sekundi do najbolje ponude za Vaše putovanje.


Tip usluge
Tip smeštaja
Tip prevoza
Ovaj upit i Vaše informacije se prikazuje i turističkim agencijama koje niste označili kroz ovu formu, a koje u svojoj ponudi imaju putovanja koja odgovaraju Vašem upitu. Na ovaj način, najbolja ponuda za putovanje će uvek pronaći svoj put do Vas.

Putuj Sigurno je multifunkcionalna turistička platforma koja na jednom mestu okuplja sve turističke agencije, o čijim se ponudama možete informisati i slanjem jednostavnog upita koji ćete pronaći na ovoj stranici.

Struktura upita omogućava da izabranim turističkim agencijama pošaljete upit sa precizinim kriterijumima koje želite da putovanje ispuni – u pogledu izbora destinacije, vrste smeštaja, broja putnika, prevoza i Vašeg planiranog budžeta.

Na ovaj način se možete obratiti svim turističkim agencijama preko samo jedne forme, štedeći tako svoje vreme. Putuj Sigurno sadrži spisak i poslovne informacije svih turističkih agencija, a na vama je samo da izaberete i pošaljete im jednostavan upit sa konkretnim zahtevima.