Bugarska putovanje

Bugarska letovanje i zimovanje – ponuda aranžmana: Bugarska je država koja se nalazi u jugoističnoj Evropi. Ovo je zemlja od velikog istorijskog značaja na kojoj su se smenjivali razni narodi: Tračani, Grci, Persijanci, Rimljani, Kelti, Goti, Huni i Persijanci. Ova država je locirana na važnom prometnom pravcu koji dolinom reke Marice povezuje Evropu sa Malom Azijom i Bliskim istokom.

Jedno je sigurno – budete li se odlučili za Bugarska putovanje, neće vam biti dosadno u bilo koje doba godine da odete. Ona ima sjajan položaj: blizina mora je čini idealnom letnjom destinacijom, dok je planina Pirin čini omiljenim zimovalištem na Balkanu. Opredelite sa za jedan od naših aranžmana, bilo da su u pitanju Bugarska last miniute ili Bugarska first minute ponude i provedite kao nikada pre.

Bugarska letovanje

Bugarska letovanje je sjajan izbor za sve koji žele da uživaju u toplom moru i čistim plažama. Ovo je takođe jedan od najpristupačnijih zemalja u kojima ćete dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta za sve usluge. Ovde je idealna klima koja ne podrazumeva pretopla leta, a sezona traje od juna do sredine septembra. Najpoznatija letovališta su Nesebar i Sunčev Breg.

Bugarska zimovanje

Kada je Bugarska zimovanje u pitanju, Bansko je jedno od najpoznatijih skijališta i jedan od najperspektivnijih centara na Balkanu. Ovaj centar se nalazi na planini Pirin i nudi mogućnost skijanja od decembra pa sve do maja. Posebna atrakcija osim skijanja je planinarenje i jahanje.

Jedan od najpopularnjih vidova smeštaja su Bugarska hoteli kojih ima mnogo u celoj državi. Razlikuje ih broj zvezdica i nivo usluge koje vam pružaju, ali izbor je veliki. Osim toga, ništa manje su popularni Bugarska apartamni za koje se najčešće opredeljuju oni koji leto provode na obali Crnog mora.