Vesti

19.04.2018

Pročitajte na koji način možete steći nagradne milje od 1. aprila 2018 godine u avio-kompanijama koje su učesnice ovog nagradnog programa. Osim toga, od 1. juna putnike očekuje još nekoliko promena koje će olakšati način prikupljanja i trošenja ovih poena. Flying Blue nagradni program za lojalne putnike menja način nagrađivanja

23.03.2018

Skorašnji porast turističkih poseta u Egiptu je poslužio kao dodatni podsetnik egipatskoj vladi da je neophodno obezbediti stabilan dotok turista. Pročitajte koje su to inicijative koje egipatska vlast ima nameru da pokrene u cilju poboljšanja turizma i slanja poruke svetu da su opet politički i ekonomski stabilna država.

23.03.2018

Pročitajte koje to napuštene znamenitosti Portugala postaju turističke atrakcije, i zašto je portugalska vlada pokrenula inicijativu čiji je glavni cilj promocija manje poznatih gradova i istorijskih znamenitosti. Ideja je da se iniciraju velike investicije u zaboravljene delove Portugala, i da se realizacijom ovog projekta privuče veći broj turista. 

21.03.2018

Čudo Pariza i jedan od najposećenijih spomenika sveta, Ajfelov toranj, ove godine promeniće svoje boje. Za obnovu, farbanje i modernizaciju ove velelepne građevine gradske vlasti Pariza će izdvojiti oko 300 miliona evra! Jubilarno, dvadeseto farbanje Ajfelove kule najavljeno je za početak oktobra.

16.03.2018

Pročitajte zašto su neke avio-kompanije počele da naplaćuju klasičan obrok poput sendviča i vode, dok neke druge avio-kompanije zapošljavaju kuvare sa Mišelinovim zvezdicama, kao i somelijere. Saznajte šta je ono što pravi razliku u posluživanju hrane u avionu.

14.03.2018

Luksuzni Ric Karlton hotel, u glavnom gradu Saudijske Arabije, Er Rijadu, ponovo je promenio, bolje rečeno vratio se svojoj osnovnoj nameni, posle kratke epizode u zatvorskoj službi.

20.02.2018

Pročitajte zašto hrana u avionu ima drugačiji ukus, kao i koje avio-kompanije se trude da putnicima obezbede ukusnu i kvalitetnu hranu tokom leta, bez prevelike količine soli i šećera.

08.02.2018

Uprkos snegu, ledu i magli koji prethodnih dana zadaju probleme glavnom gradu Francuske i okolini, aerodromi „Šarl de Gol” i „Orli”  rade normalno! Air France obezbeđuje i zbrinjava putnike. Prenosimo vam najnovije informacije koje daje kompanija Air France.

12.01.2018

Pogledaj sjajne razloge zašto posetiti Havanu! Prvi u nizu je sjajna cena povratne karte do Havane (609€) u okviru Air France Oh La La Deals promocije!

09.01.2018

Ako ste se u poslednjem trenutku odlučili da idete na famozni karneval u Rio de Žaneiru, donosimo vam lepe vesti: AIR FRANCE OH LA LA DEALS ima promociju povratne karte koju možete kupiti za 569 evra sa svim uključenim taksama.

25.12.2017

Pročitajte kako će izgledati luksuzni apartman koji će se nalaziti na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Saznajte koliko će ovo zadovoljstvo da vas košta, kao i pta sve postoji od dodatnih sadržaja i zanimljivosti.

20.12.2017

Pogledajte detalje prvog proširenja originalnog Luvra u istoriji! Pročitajte otkud to da se Luvr po prvi put proširi baš u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

20.12.2017

Tokom prošlog vikenda, tradicionalno je otvoren beogradski Novogodišnji vašar, koji od ove godine dobija novo ime i brojne zanimljivosti! Evo o čemu se radi!

15.12.2017

Odabir nosioca titule EKO automobil godine izvršiće se u drugoj polovini decembra, u sklopu nekoliko državnih institucija iz oblasti saobraćaja. Pogledajte zašto je ova titula važna.

12.12.2017

Pročitajte koji to grad, prema istraživanjima sajta Hostelworld, ima najbolji noćni život na svetu i zašto je baš on odabran. 

12.12.2017

Pogledajte kako možete kreirati hotelsku sobu prema sopstvenim potrebama na putovanju uz pomoć aplikacije Hilton Honors.